از اولین سلام تا آخرین عکس دست جمعی
تور ویژه حیات وحش ارم؛ یک روز شاد در کنار زبانآموزان وفادار کودک سفیری
باشگاه مشتریان سفیر، در راستای قدردانی از همراهی ارزشمند زبانآموزان، تور ویژه باغ وحش ارم را در تاریخ ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ برای زبانآموزان کودک وفادار به صورت رایگان برگزار کرد.
این برنامه با حضور زبانآموزان وفادار در دفتر مرکزی سفیر آغاز شد و پس از پذیرایی، شرکتکنندگان راهی پارک ارم شدند. در ادامه، کودکان از بخش حیات وحش ارم بازدید کردند و با مشاهده گونههای مختلف جانوری، تجربهای متفاوت و جذاب را در کنار دوستان خود رقم زدند.
پس از بازدید از حیات وحش، زبانآموزان از مجموعه «دنیای گمشده» بازدید کردند و با بخشهای مختلف این پارک، از دنیای دایناسورها تا عصر یخبندان و ماموتها، آشنا شدند. در ادامه نیز شرکتکنندگان در کنار یکدیگر به صرف ناهار پرداختند.
در پایان، زبانآموزان پس از گذراندن روزی شاد و خاطرهانگیز، همراه با تیم اجرایی به دفتر مرکزی سفیر بازگشتند.
باشگاه مشتریان سفیر از حضور و همراهی زبانآموزان وفادار عزیز در این برنامه صمیمانه قدردانی میکند و امیدوار است برگزاری چنین برنامههایی، لحظاتی شاد و بهیادماندنی را برای کودکان خانواده بزرگ سفیر رقم بزند. 🌱✨
مقصد
مجموعه پارک ارم
تهران
مدت سفر
یک روزه
(پنجشنبه 26 شهریور 1405)
تعداد همسفران
20 نفر
از دانشجویان وفادار
قصه تور به روایت تصویر
سفرنامه منتخب
سلام! من مهرانا هستم، یه دختر ده ساله که این هفته بهترین پنجشنبهی زندگیش رو داشت!
«همه چیز از یک تماس غیرمنتظره شروع شد؛ وقتی فهمیدم برای تور باغوحش ارم دعوت شدهام، از خوشحالی نمیدانستم چه کار کنم و تا پنجشنبه لحظهشماری میکردم. صبح پنجشنبه که شد، با کلی ذوق و شوق همراه پدرم به شعبهی مرکزی سفیر رفتم و بعد از کمی بازی و گپوگفت با بچههای دیگر، سوار اتوبوس شدیم. توی اتوبوس حسابی به ما خوش گذشت و با خوردن صبحانه و آشنا شدن با دوستان جدید، مسیر زودتر گذشت. وقتی به آنجا رسیدیم، همراه لیدرها به دنیای ژوراسیک رفتیم و دایناسورهای گوشتخوار و گیاهخوار را دیدیم، بعد سری به عصر یخبندان زدیم و در نهایت وارد یک اتاق تاریک شدیم که یوز ایرانی، نماد کشورمان، آنجا بود؛ دیدن آن صحنه حس خیلی خاصی داشت. در بخش باغوحش هم کلی درباره سبک زندگی، تغذیه و زیستگاه حیوانات یاد گرفتیم که خیلی آموزنده بود. در آخر هم با یک هدیه دوستداشتنی و کلی خاطره خوب به خانه برگشتیم. از آموزشگاه سفیر بابت این تور عالی و زحماتشان بینهایت سپاسگزارم، چون واقعاً یک روز فراموشنشدنی برای ما ساختند!»
قلم دانشجوی وفادار
مهرانا میقانی