سفرنامه منتخب به قلم دانشجوی وفادار:

تعطیلات عید بهم خوش نگذشته بود و نتونستم یه تفریح خوب داشته باشم بعدم که دوباره کار شروع شد و خیلی درگیر کار شدم. وقتی از باشگاه مشتریان سفیر برای دعوت به تور رایگان کارتینگ آزادی بهم زنگ زدن اوضاع فرق کرد. برام این جالب بود که تاکید داشتن من دانشجوی وفادار سفیرم. چند روز قبل از روز تور بهم زنگ زدن و یادآوری کردن که روز تور ساعت 8:30 باید دفتر مرکزی سفیر باشم و منم راس ساعت دم دفتر بودم.

انقدر با انرژی ازم استقبال شد که همون اول متوجه شدم چقدر قراره بهم خوش بگذره ولی خوب یکم هم استرس داشتم که کسیو نمیشناسم و ممکنه سخت باشه برام . وقتی وارد سالن سفیر شدم یک استاد پر انرژی شروع به آشنا کردن ما باهم کردن. اونجا و در حین صحبت اساتید متوجه شدیم 20 اردیبهشت تولد سفیره و بعد ازمون با شیرینی تولد 23 سالگی سفیر پذیرایی کردن .

بعد سوار اتوبوس شدیم و به سمت کارتینگ آزادی راه افتادیم و خداروشکر هوا هم خنک بود .

موقع پیاده شدن از اتوبوس بهمون میان وعده و آب معدنی دادن. اینهمه برنامه ریزی واقعا برام جالب بود. وقتی رسیدیم مستقیم رفتیم سمت پینت بال. لباسامونو عوض کردیم، گروهمونو مشخص کردن و رفتیم وارد زمین شدیم. و انقدر با هیجان بازی کردیم که نفسمون درنمیومد. فقط وقتی اومدیم بیرون متوجه شدیم گروه برنده ما بودیم بعدش هم آماده شدیم و رفتیم کارتینگ. انقدر تو کارتینگ گاز دادم که کم مونده بود با ماشین کارتینگ چپ کنم 😊 وقتی اومدیم بیرون روی مانیتور اعلام کردن که نفر دوم شدم. یه نفر از عکاسای سفیر وقتی داشتیم رانندگی میکردیم ازمون عکس گرفته بود که قشنگ ترین عکس یادگاری از اون روز بود.

سفیر برامون یک ساعت سالن بازی گرفته بود که همه جور بازی از بازیهای کامپیوتری تا ایرهاکی و… رو بازی کردم. بعدش هم رفتیم واسه صرف نهار که واقعا سفیر سنگ تموم گذاشته بود. وقتی سوار اتوبوس شدیم که برگردیم بهمون یه کادوی یادگاری هم دادن. خیلی خاطره خوبی بود ممنونم از سفیر و دوست دارم بازم منو به اینجور برنامه ها دعوت کنین.