سفرنامه‌ منتخب به قلم دانشجوی وفادار:

وقتی دعوتم کردن به این تور من اصلا خبر نداشتم. مامانم من رو ثبت نام کرد و سوپرایزم کرده بود و وقتی من فهمیدم خیلی خوشحال شدم و خیلی هیجان داشتم که چطور قراره باشه برای اولین بار بود بعد از تقریبا ۳ سال در سفیر بودن دعوت شده بودم . بالاخره روز تور رسید منم با کلی هیجان با اینکه صبح زود بیدار شده بودم ، دیرم شده بود همش داشتم فکر می کردم الان بچه ها چند نفرن ؟همسنم هستن یا نه ؟ کوچک تر از منم ؟ خلاصه راه افتادم و رسیدم سفیر رفتم پرسیدم گفتن آدرس را اشتباه آمدی باید بری شعبه قلهک من از روی هیجان حتی آدرس را درست نخوانده بودم که دقیقا کدام شعبه سفیر باید برم. رسیدم شعبه قلهک و با برخورد خوب پرسنل به کلاس دعوت شدم دیدم همه دارن به اینگلیسی حرف می زنن و همه افراد گروه از من بزرگ ترن و من از همه کوچک ترم خیلی خوشحال شدم بعد که وارد کلاس شدم به راحتی با بقیه ارتباط برقرار کردم و صحبت کردیم چند تا چالش به انگلیسی انجام دادیم و اینکه درباره تور با ما صحبت کردن و بعد به سمت اتوبوس راهی شدیم و آهنگ هایی در اتوبوس پخش کردیم و از مسیر لذت بردیم . رسیدیم و به استخر رفتیم آنجا هم خوش گذشت و بعد از آن که دیگه خیلی خسته شدیم و گرسنه بودیم به رستوران رفتیم و بعد برگشتیم به شعبه قلهک . اولین تجربه من بود و خیلی لذت بردم ، بهم خوش گذشت و تجربه جدیدی بدست آوردم . دلم می خواد از این برنامه ها بیشتر باشه برام. خیلی ممنون از سفیر که برای ما دانشجویان وفادار این همه ارزش قائل میشه.