سفرنامه منتخب به قلم دانشجوی وفادار:
تازه تعطیلات عید تموم شده بود و من از اینکه دوباره باید برم مدسه ناراحت بودم و همونجوری که تو خونه نشسته بودم یهو یه SMS از سفیر گرفتم که به خاطر اینکه دانشجوی وفادار سفیرم منو به برنامه رایگان سینما برای فیلم The Portable door دعوت کرده بودن. سریع پیامک رو با مادرم در میون گذاشتم و فرم داخل پیامک رو تکمیل کردیم. بعد از چند روز بهمون زنگ زدن و اطلاعات برنامه و محل اجرا رو بهمون اعلام کردن. برنامه برای تاریخ 29 فروردین ساعت 15:30 برگزار می شد. به موقع رسیدم اونجا و وقتی وارد لابی سینما شدم اسمم رو چک کردن و بهم یه هدیه دادن و بعدم دعوتم کردن که با پاپ کورن و آبمیوه از خودم پذیرایی کنم.
چقدر رفتار کارمندای سفیر باهامون خوب بود چون سینما برای ما نوجونا بود مامان و باباها تو لابی نشستن و ما به سالن سینما راهنمایی شدیم، اونجا بهمون کاغذ و خودکار دادن و یه سری لغات و اصطلاحات فیلم رو باهامون کار کردن که برای دیدن فیلم خیلی به کارم اومد.
در حین پخش فیلم هم پاپ کورن من تموم شد و دوباره برام پاپ کورن اوردن. فیلم که عالی بود و کارشناس آموزشی که باهامون تمرین میکرد عالی تر از فیلم.
در نهایت یه عکس گروهی باهم دیگه گرفتیم ولی واقعا بهم خوش گذشت فکرشو نمیکردم سفیر همچین برنامه هایی داشته باشه.