سفرنامه منتخب به قلم دانشجوی وفادار:
سلام وعرض ادب خدمت مدیران ،کارشناسان و کارمندان محترم جوان سفیر من و پسرم تصمیم گرفتیم که پدر وپسری اولین تجربه تور خودمون بدون مادر و برادرش انجام بدیم و چه تجربه آموزنده وزیباوخاطره انگیزی برای ما شد .از شب قبلش برنامه ریزی کردیم که صبح زود بلند بشیم وبا ماشین خودمان سمت دفتر مرکزی رفتیم و ماشینمان راپارک کردیم و رفتیم آنجا که بابرخورد خوب و خوش اخلاق پرسنل سفیر مواجه شدیم.بعد یک استاد خوش اخلاق وپر انرژی که اول صبح کاملا با بچه ها انگلیسی صحبت میکرد و یه پیش زمینه آموزسی اعضای بدن رو با آنها بصورت بازی انجام دادن و بعد از چند دقیقه به سمت اتوبوس رفتیم و به هیومن پارک رسیدیم البته بنده چند بار میخواستم بچه هامو ببرم که قسمت نشده بود واولین تجربه من وپسرم بود این نکته رو بگم یکی از مزیت کارشناسان سفیر جوان بودنشان هست وهمچنین برنامه ریزی خوبشان که همه چی رو کنترل میکردندسپس وارد پارک شدیم و بیشتر جاها به صورت انگلیسی با بچه ها صحبت میکردند و مرحله به مرحله اعضای بدن رو مشاهده کردیم سپس بعد از استراحت به سمت رویا پارک رفته و تجربه خوبی برای عکس و فضای جالبی برای پسرم بود ونکته قابل توجه باز هم کارشناسان تور بودن که خیلی برخورد خوبی هم با بچه ها وهم با پدر مادر ها میکردن البته تو تور ما فقط ۲ تا پدر بودیم وبیشتر بچه ها با مادرشان آمده بودن که من میگم با پدرشان بیان که خیلی بهشون خوش میگذره بعد اتمام سوار اتوبوس شدیم وسمت فست فود رفتیم که برای بچه ها پیتزا در نظر گرفته بودن که فکر بسیار خوبی بود چون اکثرا بچه ها دوست دارن وبرای بزرگترا هم همبرگر
در کل همه چی خوب پیش رفت و در آخر هم سمت دفتر مرکزی پیاده شدیم ویک روز خوب برای من پدر وپسری رقم خورد وهمچنین اینکه حتما در برنامه سال بعد هم شرکت خواهم کرد ودر آخر بازهم تشکر میکنم از تیم جوان وخوب سفیر دمتون گرم